Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van Tecona

Het nieuwe jaar in met TECONA Connecting Professionals en Technology.

Wij wensen u een mooi, gezond en succesvol 2024. Dat het een jaar mag worden waarbij alle persoonlijke en zakelijke ambities gerealiseerd gaan worden!

Om invulling te geven aan onze eigen aspiraties en ambities, hebben wij sinds Q3-2023 de organisatie opgedeeld in TECONA Connecting Technology en TECONA Connecting Professionals.

Doordat wij deze twee organisaties los in de markt positioneren, kunnen wij meer klantspecifiek gaan werken voor u. Met een duidelijke profilering op de technische markt, kan Tecona haar dienstverlening beter samenstellen, uitdragen en afstemmen op de markt.

Tevens willen wij een aantrekkelijke werkgever blijven; ook voor de young professionals die nu de arbeidsmarkt betreden. Daarom is het belangrijk dat wij ons binnen de huidige arbeidsmarkt blijven profileren. Om technische professionals te bereiken en te inspireren staan wij altijd open voor vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Stuur een e-mail naar Petra Franc: p.franc@tecona-technology.com en we spreken elkaar snel!


Terug naar overzicht